Tuesday, February 09, 2010

Таратор

Продукти:
1 порция
100 г кисело мляко,
60 г. (четвърт) краставица,
5 г. (половин чаена лъжичка) олио,
сол,
оцет,
копър,
½ скилидка чесън,
20 г. счукани орехови ядки.

Приготвяне:
Чесънът се счуква и се прибавя олиото. Прибавят се счуканите орехови ядки. Към получената смес се прибавят нарязаните на дребно краставици. Полученото се разрежда с разбърканото кисело мляко. Слага се вода. Опитва се на сол и киселина. Тараторът се поднася подправен с олио, копър и отцет.

No comments:

Post a Comment

Subscribe Now: standard

Ratings and Recommendations by outbrain

За мен

Tuscola, il, United States
Currently, I am an MBA student at EIU. This blog will follow my studies in Corporate taxation