РАЗЛОЖКА КУХНЯ
Продукти:
500 гр мляно месо (кайма - смес),
1 малка глава лук,
100-150 гр гъби (пресни или стерилизирани),
2 с. л. краве масло,
50 гр кашкавал,
сол,
черен пипер,
счукан кимион
Почистете гъбите, измийте ги, нарежете ги на ситно и ги задушете в маслото с малко сол и черен пипер. Измешайте каймата заедно с нарязания на ситно лук и с подправките. Прибавете 2-3 с. л. топла вода, за да стане по-пухкава. Оформете 5 питки, като в средата на всяка сложете по 1 с. л. от гъбите и по няколко кубчета кашкавал. Затворете отвора с кайма, приплескайте кюфтетата и ги изпечете на силна скара. По желание в каймата може да прибавите и малко лют червен пипер.
Saturday, June 05, 2010
Кръчмарско кюфте
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Subscribe Now: standard
Ratings and Recommendations by outbrain
За мен
- Iliana
- Tuscola, il, United States
- Currently, I am an MBA student at EIU. This blog will follow my studies in Corporate taxation
No comments:
Post a Comment