Sunday, May 16, 2010

Агнешко със спанак на фурна

Продукти:

  • 1 кг агнешко месо от бутчето
  • пакетче краве масло
  • 500 гр. спанак
  • 1 връзка копър
  • 1 връзка магданоз
  • 1 чаша червено вино
  • 1 с.л. брашно
  • 4 яйца
  • черен пипер
  • сол

Начин на приготвяне

Нарежете месото на малки късчета, поръсете с черен пипер, сложете го в тавичка с половината масло и малко вода. Покрийте тавичката с алуминиево фолио и печете в умерена фурна.

Когато месото е почти изпечено, върху него сложете спанака (предварително измит, сварен, отцеден и нарязан), смесен със ситно нарязания копър и магданоз. Залейте с останалото масло и виното, в което сте размили брашното.

Печете още 15 минути и залейте с разбитите яйца.

Запечете докато яйцата се стегнат.

No comments:

Post a Comment

Subscribe Now: standard

Ratings and Recommendations by outbrain

За мен

Tuscola, il, United States
Currently, I am an MBA student at EIU. This blog will follow my studies in Corporate taxation