Продукти:
- 1 кг агнешко месо от бутчето
- пакетче краве масло
- 500 гр. спанак
- 1 връзка копър
- 1 връзка магданоз
- 1 чаша червено вино
- 1 с.л. брашно
- 4 яйца
- черен пипер
- сол
Начин на приготвяне
Нарежете месото на малки късчета, поръсете с черен пипер, сложете го в тавичка с половината масло и малко вода. Покрийте тавичката с алуминиево фолио и печете в умерена фурна.
Когато месото е почти изпечено, върху него сложете спанака (предварително измит, сварен, отцеден и нарязан), смесен със ситно нарязания копър и магданоз. Залейте с останалото масло и виното, в което сте размили брашното.
Печете още 15 минути и залейте с разбитите яйца.
Запечете докато яйцата се стегнат.
No comments:
Post a Comment