ПРОДУКТИ:
1 3/4 ч.ч. захар
5 1/4 ч.ч. кокосови стърготини
7 белтъка
щипка сол
2 с.л. краве масло, разтопено
1 ч.л. бадемова есенция
1 ч.л. ванилова есенция ( или 2 ванилии)
10 г млечен шоколад
1 ч.л. разтопено краве масло или олио
ПРИГОТВЯНЕ:
В голяма купа с ръце смесете захарта, кокосовите стърготини, белтъците, солта, разтопеното масло и есенциите и добре омесете. Сложете в хладилник минимум за 1 час.
Постелете с хартия за печене или пергамент тавата. Намажете ръцете си с олио, вземете една 1 с.л. от сместа и я оформете като триъгълна пирамидка. Разполагайте сладките на около 2 см разстояние една от друга.
Печете при 180 градуса до леко златисто за около 15 мин. Вадете сладките от тавата след като изстинат напълно.
Разтопете шоколадът и 1 ч.л. краве масло на водна баня, като разбърквате внимателно. След това потопете около 1 см от върховете на пирамидките в разтопения шоколад.
Tuesday, January 05, 2010
Кокосови сладки
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Subscribe Now: standard
Ratings and Recommendations by outbrain
За мен
- Iliana
- Tuscola, il, United States
- Currently, I am an MBA student at EIU. This blog will follow my studies in Corporate taxation
No comments:
Post a Comment