Thursday, October 01, 2009

Печена наденица с гарнитура

Необходими продукти за 1порция

1 наденичка
2-3 домата
1 краставичка
1/2 глава лук
2-3 ск чесън
1-2 сл зехтин
1/3 чч листа целина
100_4379 1 ябълка
1 шепа грозде

Как го направих
Пуснах котлона на 5.5 и сложих тигана.
Направих нарези на наденицта от страни.
Понатиснах я малко с ръка за да се сплеска и я сложих в горещия сух тиган.
Нарязах зеленчуците.
Обърках ги със зехтин и сол.

Нарязах ябълката и я смесих с гроздето.

Нарязах готовата наденица на хапки и я сложих върху салата.
Отгоре поръсих с нарязаните листа от целина.

Воала !

No comments:

Post a Comment

Subscribe Now: standard

Ratings and Recommendations by outbrain

За мен

Tuscola, il, United States
Currently, I am an MBA student at EIU. This blog will follow my studies in Corporate taxation