Monday, September 06, 2010

Рецепта за Домашни бишкоти

1 пак.  ванилия
10 мл  ром
4 бр.  яйца
160 гр  брашно тип 500
120 гр  пудра захар

100 гр  мармалад от кайсии

40 гр  захар
15 гр  масло
20 гр  какао

Приготвяне

1.Разбийте жълтъците с 80 грама пудра захар до побеляване
2.Прибавете последователно белтъците, разбити на сняг с останалата пудра захар
3.Добавете брашното, рома и ванилията
4.Шприцовайте тестото на пръчици с дължина около 4-5 сантиметра върху намаслена и поръсена с брашно тава
5.Поръсете бишкотите с половината от кристалната захар и печете на умерена фурна 15 минути

6.След като изстинат, ги слепете две по две с тънък пласт мармалад

7.Глазура: Сгъстете на водна баня какаото, останалата кристална захар и 100 мл вода
8.Прибавете маслото
9.След като поизстине, я шприцовайте върху бишкотите

No comments:

Post a Comment

Subscribe Now: standard

Ratings and Recommendations by outbrain

За мен

Tuscola, il, United States
Currently, I am an MBA student at EIU. This blog will follow my studies in Corporate taxation