Sunday, March 07, 2010

Риба с орехов подлучен сос

  0306001312a

Продукти за 1 порция:

200 г филе от бяла риба
1 с. л. зехтин (илио за намазване на тигана)

за соса:

1/3 вч орехи
2 -3 скилидки чесън
4-5 стръка магданоз
сокът от 1 лимон
1 щипка сол
черен пипер на вкус
1 щипка кафява захар ако е много кисело
1чл зехтин
1сл вода
Всичко се смила

Рибата се намазва със зехтин от двете страни и се изпича на предаврителн загрят-тиган, на 6 на котлона ; 2-3 мин от всяка страна.

Рибните филета се сервират полети със соса. Гарнират се с лимон, зелена салата и клончета джоджен или магданоз.

No comments:

Post a Comment

Subscribe Now: standard

Ratings and Recommendations by outbrain

За мен

Tuscola, il, United States
Currently, I am an MBA student at EIU. This blog will follow my studies in Corporate taxation