Продукти
1чч нарязан лук
1чч нарязана целина
2сл масло
2чч бульон
1/2 чл сол
1 дафинов лист
1/2 чл джинджер
1/2 чл индийско орехче
1/2 чл канела 4 чч тиква на малки кубчета - моята беше Butternut squish.
2чч картофи на малки кубчета
1 1/2 чч мляко
Как я направих
Включих котлона на 6
Запържих в маслото лука и целината до омекване.
Добавих бульона и останалите продукти без млякото.
Намалих котлона на 3 и оставих ядененто да къкри за около 20 мин когато зеленчуците са напълно сварени.
Иключих котлона и охладих.
Махнах дафиновия лист.
Смлях всичко добре на блендъра.
Добавих млякото.
Върнах супата на котлона само да заври.
Сервирах я ето как:
No comments:
Post a Comment