Saturday, March 13, 2010

Чомлек от пиринско

Продукти:
1 вч свинско на хапки
2-3 скилидки чесън,
1 глава лук нарязан на дребно
3 вч праз лук нарязан на ситно
2 вч картофи на хапки
1-2 печени чушки нарязанаи на хапки
200 мл червено вино,
100 мл оцет
200 мл гореща вода
сол, черен пипер

Сложете месото в пръстена или огнеупорна тен­джера, която има капак, прибавете всички останали продукти (Про­дуктите да се покрият с течност . Ако трябва добавете малко вода). Захлупете съда и замажете ка­пака с тесто. Задушете в умере­на до слаба фурна около 3 часа.

No comments:

Post a Comment

Subscribe Now: standard

Ratings and Recommendations by outbrain

За мен

Tuscola, il, United States
Currently, I am an MBA student at EIU. This blog will follow my studies in Corporate taxation