Monday, October 05, 2009

Ябълков пай - френска рецепта

1 готова кора за пайя
1/2 чч захар
1/4 чч царевично нишесте
1/2 чл настъргано индийско орехче
1/4 чл канела
1 щипка сол
6 чч тънко нарязани ябълки

1 чч брешно
1/2 чч кафява захар
1/2 чч масло/маргарин

Кората разстлах в тавичката според описанието ма пакета.
Включих фурната на 350F да се затопли предварително.
Смесих захар, нишесте, индийско орехче, и канела заедно с ябулките и обърках бнимателно.после ги изсипах върху кората.

Смесих отделно брашно, кафява захар и масло докато стане на трохи и поръсих върху ябълките

Пече се 90 мин

100_4385 100_4386
Преди печенето След печенето

No comments:

Post a Comment

Subscribe Now: standard

Ratings and Recommendations by outbrain

За мен

Tuscola, il, United States
Currently, I am an MBA student at EIU. This blog will follow my studies in Corporate taxation